ASSISI JPEG.jpg

ASSISI, Italien

Assisi, Italien er en lille gemt perle, mange tænker noget religiøst når det kommer til katolske højborge, men tag ikke fejl af Assisi. Det har på denne rejse intet med Katolicisme at gøre. Det helt unikke ved Assisi er at siden Frans Assisis død i 1226 er stedet blevet renset hver eneste dag i mere end 790 år. Dette gør at energien er helt unik. Frans Assisi påtog megen lidelse og hans mindre kendte MEN meget vigtige kvindelig modstykke Klara, balancerer med omsorg, kærlighed og medfølelse.

Derfor er Assisi så fantastisk et sted at arbejde med R E L E A S E du arbejder med svære ting som du overlader til Frans og lige ved siden af står Klara med sin kærlige omsorg så du tør.

Næste Assisi Rejse bliver 8. juli - 15. juli 2019, du kan tilmelde dig allerede nu på dalgasyoga.dk@gmail.com

Jeg har 3 rejser hvert år, en rejse til Assisi, Italien, en rejse til Ægypten og en rejse til Peru.

At tage på en rejse hvor der arbejdes med yoga og så det faktiske sted hvor vi befinder os, er en indre rejse til din egen psyke, for at opnå en større forståelse af hvem du ER.

Ved at arbejde koncentreret med stedets energi og dit indre, arbejder du fokuseret og koncentreret og er i stand til at arbejde dybere og længere end muligt andre steder.

Jeg bruger yoga og meditation til at komme i kroppen, således at de skridt du tager bliver med en sikker bevidsthed, der gør dig i stand til at fastholde forandringer når du vender hjem igen.

En Yoga Rejse som denne er dybdegående og livsforandrende - EN REJSE for LIVET - og du kan på ganske kort tid, arbejde så intenst at det er at sammenligne med fleres års terapi arbejde.

PRISER ekskl flybillet:

Delt 3 sengsværelse: 7.600 DKK pr. person

Delt 2 sengsværelse 8.900 DKK pr. person

Enkeltværelse 9.600 DKK pr. person

DATO: mandag den 8. juli til mandag den 15. juli ( 8. juli og 15. juli er begge rejsedage)

Prisen er eksklusiv flybillet og du skal ankomme til Rom, Fuimicino lufthavn senest kl. 14.00 mandag den 8. juli. Vi vil fra Fuimicino lufthavn samlet køre til Assisi. Du kan rejse fra Rom hele dagen den 15. juli efter kl. 11.00. Vi tager tidlig morgen fra Assisi mod Rom. 

Prisen inkluderer overnatning, morgenmad og aftensmad. Alt undervisning og ALLE ture i og omkring Assisi.

Vi bor i smukke omgivelser på et sted drevet af nonner, i pæne rene værelser, der er enkle og fine. Området inviterer til natur oplevelser og mange skønne vandreture.