FLOOR MASSAGE YOGA

med Maria Lundgaard

floorwork massage.jpg

Se en lille video her omkring Floor Yoga Massage:


https://www.jottacloud.com/s/152af9911df70e0444e867e76ff19f664af
 

Floor work teknikken udspringer af den Hawaiianske massage tradition, der er kendt som særlige overgangs ritualer og måder at komme ind i kroppen på. Mange af bevægelserne og strækkene minder om Yoga asanas, her udført sammen med en partner på gulvet med et blødt tæppe under. Du vil blive guidet til både at give og modtage floorwork massage. 

Det ganske særlige ved at lave øvelserne på hinanden, er at du i højere grad kan give dig hen til strækket, da kroppen er passiv. Du kan opleve at der er en helt anden plads i kroppen, når man kan give sig hen. 

Som giver bliver du øvet i at mærke de steder i modtageres krop, hvor der er plads og hvor der er modstand. Med nænsomhed, opmærksomhed og kommunikation finder I sammen ud af hvor langt kroppen kan strækkes og bøjes i øvelserne. Som modtager bliver du ekstra bevidst om din krops bevægelighed og grænser. Oplevelsen af at give sig hen til et stræk, som forstærkes af en andens træk, vægt og styrke.

I løbe af workshoppen vil vi komme igennem de fleste led i kroppen og deres forskellige bevægelses muligheder. Der er både foroverbøjning, bagoverbøjning og twist af kroppen. Du har behageligt tøj på som giver plads til bevægelse

Du behøver ikke have kendskab til yoga eller massage for at deltage på holdet men anbefaler at du er uden skader på rygsøjlen som diskusprolaps eller piskesmæld. 

Workshoppen er især for dig der gerne vi gå dybere ind i kroppens muligheder for bevægelighed og smidighed, som ellers bliver begrænset af tyngdekraften. 

BOOK 2 SAMMEN OG SPAR - KUN 500 DKK NÅR I ER 2 DER BOOKER SAMMEN. VI GLÆDER OS TIL AT SE DIG/JER.